zondag 10 februari 2013

Stempels maken

Hier even een reclameblokje voor mijzelf... 
Al enige tijd speelde ik met de gedachte mijn creativiteit te delen met anderen. Overdragen, ik ben (was) tenslotte juf. En dan vooral mijn enthousiasme overdragen! (Het is namelijk zo leuk om lekker creatief bezig te zijn!)
Een tijdje terug eindelijk de knoop doorgehakt en ik ben begonnen met een opleiding tot mandaladocent. Hier ben ik druk mee bezig en binnenkort hoop ik mijn eerste basiscursus te geven. (Wil je meedoen? Het kan nog! klik.)
Buiten mandala's maken vind ik heeeeel veel meer creatieve dingen leuk. De vaste bezoekers van mijn blog weten dat uiteraard al. Daarom wil ik naast mandalatekenen ook andere workshops aanbieden.
Bijvoorbeeld... Stempels maken uit gum!
Stempels maken is superleuk om te doen en de techniek is niet moeilijk. Je kunt gebruik maken van je eigen tekeningen of kant-en-klare plaatjes gebruiken.
Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart geef ik workshops stempels snijden uit gum. Om half 10 's ochtends starten we met een lekker kopje koffie of thee en wat uitleg waarna je zelf aan de slag gaat! Dat is tenslotte het leukste! We gaan door tot 12 uur, je hebt dan (waarschijnlijk) 2 stempels gemaakt en  een aantal cadeaulabeltjes bestempeld.
De workshops worden gegeven op mijn eigen hobbyzolder in Gouda. Per workshop is er plek voor 6-8 personen. De kosten zijn 20 euro per persoon.
De workshops zijn vroeg afgelopen. Daarna heb je dus nog alle tijd om het gezellige oude stadscentrum van Gouda te bezoeken. Je kunt hier leuk winkelen, sla zeker de kleine straatjes niet over, en heerlijk lunchen.
Heb je zin gekregen in het maken van je eigen stempels?? Kijk dan snel op mijn website: www.vrijexpressief.nl
Doen hoor! Het lijkt mij heel gezellig!

Edit: Nu met een werkende link. Dank je wel Esther!

5 opmerkingen:

 1. Succes met de cursussen! Lijkt me spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed van je! Heel veel succes en plezier!!

  ps, de link naar je website werkte niet voor mij....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk!!! Allebei! Je opleiding tot mandaladocent, echt iets voor jou joh, hartstikke leuk! En zo'n workshop oh... even kijken hoe ver het is van hier naar Gouda ;-) je hoort nog van me! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love love love the flower stamp!! Of course, they're all great--would love to play with all of them!

  BeantwoordenVerwijderen