maandag 16 januari 2012

Swap voor Nancy

Een tijdje terug bracht ik een bezoekje aan een cadeautjes-markt waar Nicole en Nancy ook stonden. Nancy had toen deze geweldige ringen bij zich waar ik er eentje van uitzocht welke we zouden gaan swappen. Ze heeft er even op moeten wachten maar afgelopen week stuurde ik dan eindelijk mijn deel van de swap.

Zoals je al gezien hebt heb ik m'n viltnaalden ook weer tevoorschijn gehaald. Dat was op verzoek van Nancy, ze wilde graag van die vilten hartjes die ik al weleens voor haar maakte. Ik maakte dit keer witte met stipjes van textielstift en een grotere met vleugetjes (ik hou van vleugeltjes aan dingen waaraan ze niet horen, zie dit blogbericht).


Verder stuurde ik Nancy nog een aantal nieuwe knopen zodat ze nog meer mooie ringen kan maken! Ken je ze nog niet?? Ga dan even snel kijken, Nancy maakt een heleboel moois. Echt een bezoekje waard.

3 opmerkingen:

 1. Zo zoet! Helemaal nancy ;)

  (swap-bot Volg jij mij blog al? Ja hoor, al HEUL lang)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (swap-bot volg jij mijn swap al??) Ik kom even gluren bij je, kende je blog nog niet, leuke dingen allemaal!!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Ik kom hier voor de swap-bot Volg jij mijn blog al... Maar, ik volg je blog al een tijdje! Ik vind het erg leuk om te zien wat voor verrassende dingen je steeds weer maakt. Met name voor je grafische werk zeg maar, heb ik veel bewondering. Ik kan best veel, maar daar heb ik echt geen aanleg voor. Ik las dat één van je goede voornemens is om meer van je te werken te delen met je lezers......laat maar zien! Ben heel benieuwd!
  Groetjes
  Janny (Jannydus)

  BeantwoordenVerwijderen