dinsdag 1 maart 2011

Viltvirusje...

Zul je net zien, heb je een weekje vakantie... heb je een virusje te pakken...
Maar ik vind dit virus helemaal niet erg!!! Ik zit namelijk vol vilt-inspiratie en het lukt ook nog wel aardig zoals ik het wil! Sinds het Dutch Swappers dagje heb ik voorzichtig de viltnaald af en toe weer eens opgepakt en ik ben het nog niet verleerd en het is nog net zo verslavend als eerst. Nu willen jullie zeker wat zien?

Eerst maakte ik gister een tweetal vlinders. De vleugeltjes heb ik geprint op overtrekpapier, het zijn plaatjes die ik op Etsy kocht. Ik denk dat ik nog een aantal vlindertjes erbij ga maken, ze zijn namelijk erg snel en simpel en het effect is leuk. Misschien maak ik er een mobile mee.
Verder maakte ik een vliegend varkentje. Vraag me niet hoe ik daar nou weer bij kom... Opeens zat het idee in mijn hoofd en het leek me zo schattig een klein roze varkentje met vleugeltjes. Nou, dit is het resultaat. Ik ben er eigenlijk best wel tevreden over, hij is best schattig!

9 opmerkingen:

 1. helemaal leuk!!! Mijn vilt varken hangt hier ook te pronken en geloof het of niet, een vlinder in wording ligt er ook (ik had dus nog geen inspiratie voor de vleugels, zat zelf te denken aan pantykous over ijzerdraad). Wil nu eerst een schaapje maken met krulwol, ben benieuwd naar jouw volgende project!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, dat varkentje is echt geweldig! :D
  Ik ben de laatste tijd ook aan het vilten geslagen, het is idd. erg verslavend om te doen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. a flying pig!! superleuk!
  en dat viltvirus lijkt me inderdaad helemaal niet erg ;)
  Op mijn blog houdt ik een give away met o.a. een vilten notitieboekjeshoes...dus als je het virus nog een beetje wilt aanwakkeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk!! Je varkentje is echt super!!! Ik hoop dat het virus nog lang aanhoudt bij je!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk zeg, die vlinders zijn ook super, en ben verliefd op je varkentje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooo dat varken!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen