donderdag 27 januari 2011

Dutch Swappers dag, deel 2

Verder waar ik gebleven was... We kregen dus een workshop van Kyra van Eexterhout. We gingen naaldvilten! Nu had ik dit natuurlijk al eens eerder gedaan, maar dat maakte het niet minder leuk! Ik maakte een bloem en had meteen de slag weer te pakken. Ook bleek dat naaldvilten met lontwol helemaal niet zo handig is (dit deed ik dus altijd) en dat het veel makkelijk is met vlies. Dus... de day-after maar meteen een pakketje wol besteld, even voor de beeldvorming, dit pakket...
Echt enorm groot dus!! Ik kan voorlopig weer vooruit! Ideetjes heb ik ook genoeg, dus ik zal me niet vervelen de komende tijd.

Overigens waren er meer mensen die na deze workshop de smaak te pakken hadden. Eén van hen is Bobbeez, kijk hier maar even wat zij maakte. Het was voor haar de eerste keer, een natuurtalent.
Nou, klaar met bloggen. Ik ga vilten! Hou mijn blog in de gaten voor eindresultaten.

3 opmerkingen:

 1. Haha, jij hebt ook de smaak te pakken, wat een pakket! Leuk hoor!!! Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken! Bobbeez is echt een natuurtalent hè?! Wow, dat varkentje ook weer! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hi dames, zitten jullie nu over mij te kletsen hier ;- ).... leuk om te horen dat jullie ook zo enthousiast zijn. ik heb me nog steeds ingehouden en nog niks gemaakt, eerst alle bestellingen de deur uit, maar dan ga ik me ook helemaal uitleven!!! ik wil ook natvilten eens proberen dan.
  ben benieuwd naar jouw creatie's Anoeska!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge jij kan flink aan de slag. Ik ben benieuwd naar je creaties!

  BeantwoordenVerwijderen