woensdag 26 januari 2011

Dutch Swappers dag, deel 1

Zoals je vast al eens gelezen hebt swap ik alweer een tijdje op swap-bot. (Voor degene die dit fenomeen niet kennen... Er wordt een swap georganiseerd, een ruil, waarbij jij iets voor iemand maakt en je ook weer van iemand anders iets terug krijgt.) Je kunt op swap-bot lid worden van verschillende groepen en zo ben ik dus lid van de Dutch Swappers. De naam zegt het al; in deze groep wordt alleen met mensen in Nederland geswapt.
Afgelopen zaterdag werd er ook geswapt, maar dan 'In real life'. Er was een swappersdag georganiseerd, de tweede alweer alleen de eerste heb ik gemist... (Toen kon ik niet...) We waren welkom bij Guusje. Zo ongeveer 20 dames vulden de gezellige woonkamer. Allemaal heel verschillende dames met in ieder geval één ding gemeenschappelijk: creativiteit!
We speelden eerst het Sinterklaasspel van Little-Z, klik hier. Iedereen moest vooraf 3 cadeautjes maken, een handgemaakte goodie of materiaal. Zie hieronder een foto van wat ik gewonnen heb bij het spel.
Een fotoalbum gemaakt door Bobbeez, een ritstasje door Kyra, stempeltjes van Little-Z en een potlodenrol en tissuehouder van Kimmakesstuff. Uiteraard heb ik weer eens geen foto's gemaakt van de cadeautjes die door mij gemaakt zijn. Maar Nancy heeft de door mij gemaakte hartjes gewonnen en die staan op haar blog. Klik hier.

Verder werd er na het spel nog even druk geswapt en zag ik hele mooie dingen voorbijkomen. Met Little-Z heb ik geswapt, zij kreeg van mij een ring, een zakspiegeltje en een magneet. Ik kreeg van haar onderstaande. Zo leuk!
Hierna kregen we nog een workshop van Kyra van Eexterhout. Hierover later meer!

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het superleuk je te zien joh!! Volgende keer weer hoor! ;-) Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk leuk leuk! Echt jammer dat ik er niet bij was :( Maar ja...

    BeantwoordenVerwijderen