zondag 6 maart 2011

Klein cadeautje

Gister ben ik gezellig op bezoek geweest bij een vriendin die ik al ken sinds ik klein ben. We woonden bij elkaar in de straat en zochten elkaar niet alleen op om buiten te spelen maar ook om samen te knutselen. Kaarten maken, kettingen en armbandjes maar later kochten we ook samen glasverf en we maakten de mooiste gloeilampen en waxinebakjes. Tegenwoordig knutselen we niet meer zo vaak (lees; bijna nooit) samen, maar vond ik het wel leuk om een handgemaakt cadeautje voor haar mee te nemen. Omdat deze dingen altijd zomaar ineens bij mij op komen zetten en vaak op het laatste moment (gistermiddag...), werd het een klein cadeautje.
Geinspireerd door het boek en de stempels van Eline's huis en het moois wat LittleZ maakt als designteam-member van Eline maakte ik een vlinderhangertje. Allereerst stempelde ik een paar vlinders op een stukje Aina stof (I  Ikea) en daarna viel ik de mooie nieuwe lapjes vilt aan die ik bij paper and string bestelde. Dit was het resultaat:
Ik vind hem wel leuk geworden, het zijn ook echt 'mijn' kleurtjes! Gelukkig vond mijn knutselvriendinnetje hem ook mooi!

8 opmerkingen:

 1. Oooh wat leuk, ik hoop dat je met je vriendin nog veel leuke knutseldagjes mag hebben.

  Oooh wat een zalig feestmutsje , zou het direct zelf willen opzetten.

  Groetjes
  Eline DM*

  PS: altijd welkom om ook mijn blogje te komen bezoeken. En als je er dan bent, mag je gerust een reactie achterlaten. Hou het zeker in de gaten, want er komt binnenkort een Give Away aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij leuk!!! Gelijk heel anders met die kleuren! Ik heb hem in het blauw, ook zo mooi!!! (van Lisette uiteraard ;-) maar vind de jouwe ook superleuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geworden, en wat Nanc al zegt, met die kleuren is ie zo anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk lief en schattig, helemaal perfect voor de gelegenheid!
  Een fijne avond xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk cadeautje! Ik kan me voorstellen dat ze er blij mee was.
  Fijne woensdag,
  liefs van Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is lief!! Zeker weer heel anders in die kleurtjes. Heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen