zondag 22 september 2013

Zentangle zondag/ Zentangle sunday

Vorige week was ik het zomaar vergeten... Maar hier is er weer een hoor! Een zentangle zondag! Vandaag laat ik jullie deze zentangle letters zien. Eerder maakte ik er al een, klik.
Last week I totally forgot... But I here now with another zentangle sunday!
Today I will show you these zentangle lettering. I made one before, click.
'My colourful book of ZIA', mijn kleurrijke boek met ZIA's. ZIA is een afkorting voor 'Zentangle Inspired Art', door zentangle geïnspireerde kunst. Iets is een ZIA als je wel zentangle patronen gebruikt heb maar niet in het standaard vierkant of met behulp van de 'string'. In dit geval tanglede ik de letters. 
Deze ZIA is als cover voor een prachtig kleurrijk scrapbook waar ik kort geleden verliefd op werd en het dus kocht! Ik ga het vullen met zentangles ('inspired art').
My colourful book of ZIA. ZIA is short for Zentangle Inspired Art. That means you have used zentangle patterns in your work but didn't use a string or the rectangular shape to start with. In this case I tangled the letters.
This ZIA is for the cover of my multicolor scrapbook I recently fell in love with. I am going to fill this book with zentangle (inspired art). 
Fijne zondag!
Have a nice sunday!

3 opmerkingen: