woensdag 8 juni 2011

Bunny Power

Eerder al schreef ik een berichtje over de online-class die ik volgde bij Carla Sonheim en haar geweldige boek 'Drawing Lab'. Zoals je toen vast al begreep ben ik op het moment in de ban van het potlood en alles wat daarmee samenhangt. (En dat blijkt steeds meer te zijn, pastels, wasco, aquarel en aquarelpotloden, copic markers en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Doe ik niet.)
Vanochtend op mijn vrije woensdag begon ik de dag met het bezoeken van een aantal van mijn favoriete websites, omdat dit altijd inspirerend is. Zo bezocht ik de Flickrsite van Drawing Lab (klik hier). Hier zag ik hele leuke katjes, deze waren gebaseerd op een tutorial van Carla, Easy Tombow Rabbits. Deze kende ik nog niet, dus ik ging op zoek. Om jullie de zoektocht de besparen hier de link. De werkwijze bleek zo simpel dat ik meteen aan de slag ging. Zie hier het resultaat!
Bunny Power!
Een stukje tekenpapier 200 grams, een gewone stift die niet watervast is en een kwastje en water.
Ik was klaar in 5 minuten! Het is zo grappig en zo simpel, je kunt ook niet echt kritisch zijn want het water en de uitgelopen inkt bepalen hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Ik ga er zeker nog meer maken!

5 opmerkingen:

 1. Leuk, weer eens een post van jou!! Klaar in vijf minuten???!! jeetje, wat goed!!! De ring is leuk hรจ? Ook niet zo moeilijk hoor met zulke mooie knopen ;-) kom je ook zaterdag? Hoop het wel!!! groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat is waar, nu herinner ik het me weer! jammer! Maar dat is ook leuk!! Enne.. bij jou niets creatiefs uit je handen, dat geloof ik niet ;-) Veel plezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anoeska . De groepen voor het RobinRoundNoteBook project zijn ingedeeld en wij zitten in dezelfde groep . Heb er veel zin in en HELEMAAL nu ik jouw blog heb gezien !
  Ik ben natuurlijk je nieuwste volger geworden .
  Groet Francis

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk! Bedankt voor de tip en de linkjes.

  BeantwoordenVerwijderen