woensdag 20 juni 2012

Pasteltekening

Al heel lang heb ik hier pastelkrijt in de kast liggen... Maar ik hou niet zo van vieze handen, dus lag het hier nog ongebruikt in de kast. Totdat ik twee weken geleden iemand heel enthousiast zag tekenen met pastelkrijt, deze dame ging helemaal op in haar werk. Door naar haar te kijken werd ik ook enthousiast voor het materiaal.
Toen ik vervolgens 's avonds in bed nog eens terug lag te denken aan deze dame kreeg ik ineens een beeld van een tekening in mijn hoofd, snel een schets gemaakt zodat ik het niet zou vergeten. En de dag erna dus toch maar die pastelkrijtjes tevoorschijn gehaald. Ik heb ze aangevallen (zo voelde het echt toen ik de eerste doormidden brak...) en ben aan de slag gegaan.
Hoe langer ik bezig was hoe duidelijker het beeld werd.

Het enige is... Ik heb geen idee waarom ik dit getekend heb... Ik ben geen moeder en heb zelfs nog geen kinderwens... Misschien is het een voorbode van een nieuw begin...?
Binnenkort gaan we verhuizen naar een (voor ons) nieuwe stad, ik ben daar op zoek naar een nieuwe baan en ik ben van plan om weer in deeltijd naar school te gaan. Ik weet niet of de tekening dat vertelt... Maakt ook niet uit... Ik ben tevreden met de tekening en het feit dat de krijtjes nu eindelijk eens gebruikt zijn!

4 opmerkingen:

 1. Zo te lezen... heel veel nieuwe "beginnen", die uit mogen groeien tot...
  Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwangerschap staat inderdaad voor een nieuw begin. Prachtig! Ik hou van groen..

  De vervolglessen staan op www.spiritueelbewust.nl Lijkt me gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, ik houd ook van groen. Grappig hoe deze tekening tot stand is gekomen en ben benieuwd of er dan toch een betekenis achter zal blijken te zitten. Veel succes met alle nieuwe beginnen, die je al wel weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat mooi.. en ja.. wat zal het brengen.. veel nieuwe dingen in ieder geval.. succes met alles!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen