donderdag 8 maart 2012

Doodle Donderdag

Nadat we vorige week vakantie hadden in Rotterdam ben ik deze week weer hard aan het werk. En het is me deze week gelukkig gelukt om na werktijd ook nog een beetje creatief bezig te zijn. Heerlijk om even tot rust te komen en de dag van me 'af te laten glijden' als het ware. Alleen het gekke is dat ik meestal zo moe ben dat ik het niet meer doe, terwijl ik weet hoe blij ik er van word en hoeveel energie ik er van krijg...
Nou goed, deze week lukt het dus wel! :-) Ik ben heerlijk aan het kliederen in m'n schetsboekje. Eerder schreef ik al over het maken van abstracte tekeningen of schilderingen, ik vind het nu zo leuk om te doen. Lekker even niet nadenken en alleen maar kliederen. En dit zijn de resultaten!
Ik ga nog even verder kliederen!!

5 opmerkingen:

 1. Ik hou eigenlijk helemaal niet van abstract maar meer van 't impressionsme. Maar het 1e werk vind ik wel mooi met die vrolijke kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook niet van het abstracte, maar de tweede spreekt mij erg aan qua kleurgebruik! Mooi!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd wel van abstract en vind je Picasso hoofd helemaal leuk!! Herkenbaar, graag willen freubelen 's avonds na het werk, maar dan te moe zijn en het niet doen, terwijl je er zo van opknapt... Rare wezens zijn we toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh oh, herkenbaar, dat je eigenlijk te moe bent.. Maar helemaal tof dat je ergens nog de energie vind om toch lekker te tekenen en te schilderen!
  De tweede vind ik zeer interessant.

  BeantwoordenVerwijderen