dinsdag 9 augustus 2011

Imaginary Creatures resultaten

In dit bericht liet ik jullie al een voorproefje zien van de schilderopdracht waar ik aan werkte tijdens de Imaginary Creatures online cursus van Carla Sonheim.
De cursus Imaginary Creatures is inmiddels afgelopen (ik ben alweer begonnen aan Faces 101, daarover van de week meer), en ik wil een aantal resultaten nog met jullie delen.


Met dit hondje had ik tijdens de week echt een haat-liefde verhouding. Eigenlijk vond ik hem helemaal niet leuk. Maar als ik weer een stukje verder kwam en leuke reacties van de andere cursisten kreeg ging ik hem zelf ook meer en meer waarderen. Door de reacties van de andere cursisten en van Carla zelf ga je je werk toch anders bekijken. Best grappig!


Nog zo één die ik eigenlijk helemaal niet leuk vond. Ik hou helemaal niet van vleermuizen, maar ja... Dit zag ik nou eenmaal in de waterverfstrepen...
Maar uiteindelijk na het toevoegen van wat meer kleur en textuur vind ik hem best leuk geworden.


Bovenstaande heb je misschien al gezien... Hij staat namelijk ook op m'n nieuwe blog! 365 Animals Project! Ik zou het leuk vinden als je daar ook een kijkje ging nemen. Ik ga elke dag een dier maken en daarop plaatsen, er staan er al 5 op. Nog maar 360 te gaan! :-)

3 opmerkingen:

 1. Wat een sfeervolle creaties. Leuk, zo'n 'elke dag project'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat geweldig leuk! ik dacht eerst : huh wat moet dat voorstellen? maar ik snap het nu :)

  je hebt echt zo'n geweldige blog, dat ik nu meteen op volgen MOET klikken (van mezelf)
  hopelijk volg je terug,

  xxxjes lijnsfairytaleworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen