zaterdag 1 mei 2010

Nieuwe aankopen

Een aantal berichten eerder zei ik het al... De stofjes kriebelen weer! De naaimachine staat al weer in de startblokken op tafel, klaar om elk moment opnieuw aan de slag te gaan. Goed, ik moet nog een hoop leren. De laatste keren dat ik naaide maakte ik vooral simpele poppetjes die niet persé zo netjes hoefden te zijn. Nu vind ik het vooral wel leuk als het netjes wordt ;-)
Afgelopen week heb ik voor het eerst een mini-tea-wallet gemaakt (voor in een swap waar ik dus geen foto van heb...) en wat was ik trots! Zomaar zonder tut een klein boekje gemaakt waar precies 2 theezakjes in pasten. En ik vond het ook zo leuk! Nu heb ik de komende 2 weken meivakantie dus kan ik lekker een beetje rommelen en oefenen met naaien. Voor de komende swap moet ik nog een Dotee-doll en een paspoort/ID-kaart hoesje maken, dus genoeg redenen om achter de naaimachine te kruipen.

Maar eerst laat ik jullie even meegenieten van de nieuwste aanwinsten op stofjesgebied. Een aantal stoffen komen van Ikea de andere van de markt.

1 opmerking:

  1. Wat leuk!!! En jammer dat je geen foto gemaakt hebt! Hopelijk maakt degene naar wie je hem gestuurd hebt, er eentje. En anders maak je er nog eentje ;-) Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken van die leuke stofjes!!

    BeantwoordenVerwijderen