maandag 22 maart 2010

Snoepwinkel

Iedereen kan zich vast nog dat gevoel herinneren van toen je kind was en van je ouders een kwartje kreeg om snoepjes te kopen bij het snoepwinkeltje om de hoek. Je handje om je kwartje heen geklemd om het vooral maar niet kwijt te raken. Vervolgens koos je heel zorgvuldig de lekkerste snoepjes uit en wat was je er dan blij mee. Met welk snoepje zul je beginnen? Ze zijn tenslotte allemaal lekker. Eigenlijk wil je ze allemaal tegelijk! Ken je dat gevoel nog? Ik wel. Sterker nog, afgelopen zaterdag voelde ik me weer 8 jaar oud. Weer was ik in dat winkeltje en mocht ik zorgvuldig uitkiezen. Alleen nu geen snoep, maar WOL! (Welke winkel het was laat zich raden!)

Ach ja, een sigarettenverslaafde koopt graag sigaretten ik koop graag naaldviltmateriaal (leuk woord voor galgje).
Op de foto's zie je een hele lading frisse kleurtjes merinowol, nieuwe naalden en sterren die je nog verder moet vervilten.
Verder is het weer maandag en heb ik bedacht dat ik jullie elke maandag ga verblijden met een aantal leuke links. Vandaag linkjes naar de sites van een aantal mede-swapsters. Ik heb nog niet de sites van alles swapsters bekeken dus hierbij een kleine selectie.

- Little Z Handmade
- Homemade by Nancy
- Scraps-enzo

Veel surfplezier!

2 opmerkingen:

  1. Wat lief van je!!! dank je wel!! Ik voel me zeer vereerd!! En wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik vind dat ook altijd zo leuk en voel me dan net zo! Haha! ;-) Veel plezier ermee en ik ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken!

    Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou wat lief! Ik voel me vereerd en ik ga je blog eens lekker verder lezen. Tot swaps!

    BeantwoordenVerwijderen