dinsdag 18 augustus 2009

The Toy Society

Wie heeft niet van ze gehoord?! Nou... Ik tot vanmiddag. Via Crafty Girls was ik op een blog terecht gekomen waar ik een linkje zag van 'The Toy Society'. Nieuwsgierig als ik ben klikte ik door. En toen kwam ik op een geweldig blog terecht.
Allemaal handgemaakte knuffels die op verschillende plaatsen in de wereld achtergelaten worden zodat iemand anders ze kan vinden en mee naar huis kan nemen. A little bit of love to share! Wat een superidee!
Geïnspireerd door dit initiatief ben ik een beetje door de veeeele pagina's van het blog gaan struinen. Zo leuk om te zien waar al die mensen hun zelfgemaakte knuffeltjes achterlaten in de hoop dat ze gevonden worden. Wat nog veel leuker was waren de berichtjes en foto's van de vinders! Sommige mensen bleken het ook echt nodig te hebben de dag dat ze hun verrassing vonden. Moet je je voorstellen... Je hebt een verschrikkelijke week achter de rug waarin alles wat mis kon gaan ook mis ging. En dat loop je naast je fiets naar huis want je hebt een lekke band... En dan, vind je aan een lantarenpaal een tasje met een knuffel en een kaartje waarop staat; ' Take me home. I'm yours!' Kun je het je voorstellen???

Nou goed, om een lang verhaal niet al te lang te maken... Ik ben uiteraard meteen aan de slag gegaan. Bunny Socks is de eerste om gedropt te gaan worden voor ' The Toy Society'. (Zie foto)Ook nieuwsierig geworden naar het concept van 'The Toy Society'? Klik hier

Wanneer Bunny Socks gedropt is laat ik het jullie weten!

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk concept! En wat een cool sokkenbeest heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, kwam je naam tegen bij de papierwaren swap op swap-bot, dus meteen even je blog gelezen,
  dit vondt ik een superberichtje, krijg ik ook helemaal energie van, ik ga het eens opzoeken.
  tot in swap of blog-land,
  groet
  Susan

  Susan Hupkens
  http://www.bobbeez.com
  http://www.8r1id.nl
  http://8r1id-bobbeez.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen