woensdag 23 april 2014

Sketchcrawl

Afgelopen zaterdag was het weer een wereldwijde sketchcrawl-dag. Ik deed al eens mee in Gouda, maar dit keer ging ik naar Amsterdam! Ik voelde me net een klein meisje in de grote stad. ;-)
Last saturday it was worldwide sketchcrawl day. I joined a sketchcrawl once before in Gouda but this time I went to Amsterdam! I felt like a little girl in the big city. ;-)

Zoals jullie wellicht eerder gelezen hebben hier deed ik een aantal keer mee aan een online cursus van Koosje Koene. Op het moment volg ik Sketchbook Skool van Koosje en Danny Gregory. Erg leuk! In de Facebookgroep van een van de cursussen vertelde Koosje dat zij de sketchcrawl in Amsterdam organiseerde. Samen met een aantal andere deelnemers besloot ik te gaan!
As you may or may not know, I did several online classes with Koosje Koene. At the moment I am enrolled in Sketchbook Skool by Koosje and Danny Gregory. Lots of fun! In the Facebook group of one of the classes Koosje mentioned that she hosts the Amsterdam sketchcrawl. Together with some other participants I decided to join!
Ja, dit ben ik aan het tekenen. / Yes, this is me sketching.
En wat was het leuk! Schetsen in de buitenlucht is helemaal niet zo eng als het lijkt! (De meeste mensen kijken niet eens.) 
It was awesome! Sketching in 'plein air' isn't as scary as I thought it would be! (Most people don't even look.)
We hebben getekend op het terrein van de Westergasfabriek. Ik tekende (volgens mij) voor het eerst een gebouw, dat vind ik altijd heel lastig maar ik vond dat het er nu toch maar eens van moest komen. 
The sketchcrawl was at the 'Westergasfabriek'. I did a drawing of a building, first time ever (I think). I  always thought buildings are difficult, but I had to do it. 
Ook tekende ik deze vrolijke bootjes!
And I did this drawing of this cute little boats (ships?)! 
Op het blog van Koosje vind je nog veel meer foto's van deze dag.
Over ongeveer drie maanden is er weer een wereldwijde sketchcrawl. Doe je dan ook mee? Klik hier om te kijken of er in jouw buurt ook een sketchcrawl georganiseerd wordt.
On Koosje's blog you will find more photo's of this day
In about 3 months there will be another worldwide sketchcrawl. Will you join? Click here to see if there is a sketchcrawl near you. 

4 opmerkingen: