zaterdag 14 juli 2012

Spelen met Washi-tapes!

Een deel van mijn washi-tape verzameling...

Pas geleden heb ik m'n verzameling washi-tapes aangevuld met wat leuke tapejes van Hema! En aangezien je met nieuw speelgoed altijd meteen moet spelen ging ik op zoek naar leuke tutorials over het werken met washi-tape.
Ik vond er een heleboel en besloot deze meteen te gaan maken want zoals jullie vast wel weten hou ik van konijntjes!

Dit is mijn resultaat! Ik plakte de washi-sticker op een klein moleskine boekje. Voor diegenen die het ook willen proberen... Het is echt heel simpel! (In de tutorial gebruiken ze 'parchment paper' ik gebruikte bakpapier, dat werkt prima!)

Van de restjes knipte ik de kleine hartjes.5 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ik toch ook eens dringend naar de Hema moet gaan. Maar ja, hier in België hebben ze bijlange na niet zoveel leuke artikels als in Nederland. Je boekje is erg leuk geworden!
  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden! Ik zag het tape laatst al liggen bij de Hema en nam het toen niet mee. De keer erna was het allemaal uitverkocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk joh, moet ik gauw eens naar Nederland komen om naar de Hema te gaan. :)
  ManonX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Errug leuk! Bedankt voor de links. Ik heb zelf al eens een geboortekaartje met tape gemaakt, maar vond het een heel gepiel om het (gewone) papier eraf te krijgen. Bakpapier lijkt me idd beter, is gladder. Je foto's zijn ook erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dank je voor de links! Ik heb ze ook, die van de Hema zijn leuk hè?!

  BeantwoordenVerwijderen