donderdag 5 april 2012

Nieuwste mandala's

Helaas zijn de laatste mandalalessen van dit seizoen weer achter de rug... Maar gelukkig heb ik een heleboel inspiratie, dus ik kom de zomer wel door! De laatste huiswerkopdrachten die ik dit jaar maakte zijn deze twee zonnemandala's.Ik werd helemaal vrolijk van het maken van deze mandala's! Nu maar hopen dat het echte zonnetje ook weer snel terugkomt!!

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze vrolijk! De kleuren van de 2e vind ik erg mooi combineren. Hier schijnt de zon al, hopelijk in de rest van het land ook. Fijn weekend alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Werkelijk prachtig-mooie kleuren en printjes. Lijkt me gaaf op stof-ik wens je een zonnig inspiratievol Pasen-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beide zijn ze heel erg anders, maar elk vind ik heel vrolijk en leuk! Misschien dat ik binnenkort ook maar weer eens moet mandalen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, prachtig zeg!! Vooral die laatste vind ik heel erg mooi! de kleuren!! Jammer dat de lessen bij jullie al afgelopen zijn! Wij hebben maar één keer in de 6 weken les, dus dat is wel fijn, maar ja, ook nog maar 3 te gaan hoor! Ik zal het ook missen, maar wat je zegt, thuis 'genoeg' te doen ermee!
  fijne pasen!
  liefs, nancy

  BeantwoordenVerwijderen