zondag 11 december 2011

Ik ben er weer!

Het heeft even geduurd maar nu ben ik er toch echt weer hoor. Maar we beginnen rustig aan. En ik heb besloten om te stoppen met m'n 365 dieren-blog. Dat kost me gewoon teveel tijd... En ik merk dat ik alleen maar loop te stressen dat ik nog een dier moet bloggen en voor mij is de lol er dan wel af.

Op het moment heb ik net het Round Robin Notebook project afgerond. Mijn boekje is nog niet terug, even geduld nog... Binnenkort laat ik hier wat foto's zien van mijn boekje en van wat ik gemaakt heb.

Verder ben ik nog druk bezig met de voorbereiding voor kerst. Eerste kerstdag krijgen wij familie op bezoek. Het menu voor die dag is al uitgezocht. Nu de menukaartjes nog maken, een paar cadeautjes maken en mooi inpakken. Resultaten hiervan zie je ook binnenkort op mijn blogje verschijnen.

Maar een blogberichtje zonder plaatje is ook zo saai... Aangezien ik op het moment weer veel aan het tekenen ben laat ik jullie één van de laatste mandala's zien die ik gemaakt heb. Ik vind dit zo leuk om te doen! Heerlijk ontspannend! Hopelijk vinden jullie hem mooi.

4 opmerkingen:

  1. Fijn dat je weer terug bent! En doe het voor jezelf, puur voor het genot!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WELKOM TERUG!!! Geniet van de voorbereidingen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He Anoes,
    Fijn dat je er weer bent!
    Rustig aan... Een ding per keer en niet teveel van jezelf vragen. Het gaat dan alleen maar tegenstaan en dat zou zo jammer zijn!
    Mooie mandal heb je gemaakt!
    Groeten,
    Madeliefste

    BeantwoordenVerwijderen