zondag 18 september 2011

Pas op de plaats...

Vanwege persoonlijke redenen zal ik een tijdje even wat minder gaan bloggen. Ik zal niet helemaal stoppen, daarvoor vind ik creatief bezig zijn veel te leuk er zal dus af en toe vast wel iets verschijnen hier. Maar ik weet nu ook al dat ik er gewoon even niet aan toe zal komen... (Als ik dit niet zou melden hier zou ik me elke keer schuldig voelen dat ik al zo lang niks geplaatst heb... En dat is ook niet de bedoeling!)
Ik hoop dat als ik er weer ben dat jullie er dan ook weer zijn!
Tot dan!!

9 opmerkingen:

  1. Voel je niet schuldig! Ik zie je wel weer verschijnen op je blogs. Succes met datgene waar je je tijd en aandacht voor nodig hebt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes met de dingen die tijd vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hoeft je niet schuldig te voelen, dit is jouw blog en dat mag je helemaal op jouw manier doen! Je even richten op andere dingen kan soms nodig zijn, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je moet je niet schuldig voelen. Doen wat je vind wat je moet doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel goed dat je wat ruimte neemt. Een mens kan niet alles tegelijk (sprak degene die hier zelf ook zo mee worstelt ;-)).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé lieverd! Geeft niets hoor! Eerst aan jezelf denken!!! Als ik kon, zou ik iedere dag tot die tijd een 'tekeningetje' voor je maken, maar dat wil je niet ;-) Sterkte, knuffel en tot wanneer jij er weer tijd voor hebt! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zet hem op meis! Wat het ook is dat je aandacht nodig heeft, het is goed dat jij het het geeft! En af en toe ontspannen een tekeningetje maken of een blogje posten, dat mag, maar moet niet. Er komen geen verplichtingen bij een blog. Nogmaals, zet hem op!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hou je goed, lieve Anouska. En ik heb net je RRN binnengekregen, wat is het al leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De machine én het boek ;-) zijn super!! Maar vandaag naar de eerste 'les' van Kim geweest!! Zo leuk!!! Maar een klein groepje, maar wel heel erg leuk!! Zo bijzonder hoe Kim dat doet! Vooral wat ze erover verteld! Fijn weekend! liefs, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen