vrijdag 29 mei 2009

Workshop

Eerder dit jaar hadden een aantal kinderen op school sieraden gemaakt (ik werk op een basisschool). Toen gaven de ouders aan dit ook wel te willen. Samen met de ouderconsulent hebben we toen ouders uitgenodigd door middel van een brief. En vanochtend was het dan eindelijk zover. Ik vond het spannend! Er waren in totaal 8 dames. We begonnen vandaag simpel met het rijgen van een ketting. Zo leuk om te zien wat een verschillende kettingen daar dan uit voortkomen. Lange, korte, ook een zwevende! Zo gaaf! De dames waren superenthousiast en gaan nu alvast nadenken over de volgende creaties.

Volgende week gaan we kettelen! Ben benieuwd!

dinsdag 26 mei 2009

Ouwetje...

Tussendoor gelukkig nog wel tijd kunnen maken om aan wat leuke projectjes te beginnen. (Een paar tegelijk...waarom ook niet?? ;-)) Helaas zijn die nog niet af, zodra ze klaar zijn plaats ik ze hier. Even geduld nog!
Nu eerst nog maar even een ouwetje!Een ketting met roze en zwarte rocailles, geregen op verschillende draden en afgewerkt met een BT-sluiting.vrijdag 22 mei 2009

Eerste bericht

Ja! Mijn eerste bericht op mijn eigen blog is nu een feit!
Hier ga ik jullie regelmatig lastig vallen met mijn (al dan niet) creatieve uitspattingen! Ik heb er nu al helemaal zin in. Momenteel ben ik helemaal into armbanden, op het moment nog met één bezig; een verlaat moederdagcadeau. Wanneer deze af is zal ik een foto hier van plaatsen.
Nu maar eerst eens even kijken of ik een eigen banner boven aan de pagina kan plaatsen... En dan snel verder met de armband want hij moet vanavond af zijn.

Edit: Dit is 'm geworden! En hij was op tijd af.
Een BT-Armband met chips van regenboogmaansteen en sodaliet. Tussenin zitten sodaliet hartjes.